Poštovani korisnici usluga Veterinarske stanice d.o.o. Karlovac, veliko mi je zadovoljstvo što Vas mogu pozdraviti i ovim putem preko naše službene Web stranice. Naša veterinarska stanica Karlovac ove je godine pokrenula svoju službenu stranicu kako bi proširili i poboljšali mogućnost komunikacije naših djelatnika i Vas korisnika usluga o možebitnim pitanjima i problemima vezanih za vaše ljubimce i domaće životinje, u bilo koje doba dana unutar 24 sata. Ujedno naše kolegice i kolege će vam moći pružiti savjete, upute i odgovore u vezi sa našom strukom i djelatnošću. Srdačno se veselim što većoj posjećenosti naše web stranice i s veseljem očekujem što bolju komunikaciju naših korisnika usluga i djelatnika stanice.

Veterinarska stanica Karlovac d.o.o. osnovana je 1953. godine. Osnovna djelatnost je liječenje velikih i malih domaćih životinja te provođenje svih naređenih mjera MPRRR.

Uz to vršimo poslove deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije. Posjedujemo ISO norme 17020/05 i 9001/2000. U sklopu veterinarske stanice djeluje i naša služba veterinarskih pregleda i kontrola.

Dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti smo Vam pružiti usluge preventivnih zahvata, liječenja domaćih životinja, specijalističke preglede i liječenja, laboratorijske pretrage krvi, inspekcijske nadzore, usluge DDD službe, prodaju hrane i lijekova te savjetovanja.

Još jednom, unaprijed veliko hvala,

Direktor Krešimir Sučić, dr.med.vet.